TUDOR BLACK BAY HARRODS EDITION

34.000,00 kr.

Mærke: Tudor Model: Black Bay Harrods Edition Ref. nr.: 79230G Årgang: 2018 Tilbehør: Boks, papirer & certifikat Funktioner: - Størrelse: 41mm Stand: 95%

Ønsker du en tilsvarende model til dette ur, kan du kontakte mig her!

Tudor Black Bay Harrods Edition, ref. 79230G fra 2018. Uret er i meget flot stand.

Den super fede Harrods edition, af den allerde populære Black Bay model. Uret adskiller sig på flere punkter, bla den grønne krans, dybdeangivelse på skiven i grøn og det graverede H i bagkassen sammen med urets individuelle produktions nummer.

Black Bay serien giver et anerkendende nik til Tudors gamle dykkerure, som deler DNA med Rolex Submarinere. Urets design er både moderne, men alligevel også med en del referencer til de gamle klassikere. Navnligt den store optræks krone (Big Crown) og de flotte facetter på hornene, Satin Finish på oversiden af hornene og polerede sider. Kassen er produceret i 316L stål.

Skiven fremstår mat, med skrift i GILT stilen man kender fra de gamle klassikere. Uret er naturligvis med Snowflake visere.

Uret måler 41mm, er automatisk, kører på et automatisk in-house Cal. MT5602 værk og kommer som et komplet sæt med bokse, manualer, certifikat, original købskvittering, mv.

Med til dette ur medfølger MMwatches ”Kvalitet og ægthedsbevis”. Gennem vores grundige gennemgang af uret, fastslår vi at uret er 100% originalt. Urets mekaniske tilstand er testet og lever op til vores kvalitetskrav. Målingerne kan ses i det medfølgende bevis.