TUDOR 79012M BLACK BAY BRONZE 58 BOUTIQUE

Mærke: Tudor Model: Black Bay 58 Boutique Ref. nr.: 79012M Årgang: 2022 Tilbehør: Boks, papirer & certifikat Funktioner: Størrelse: 39mm Stand: 95%

Ønsker du en tilsvarende model til dette ur, kan du kontakte mig her!

Tudor Black Bay 58 Boutique, ref. 79012M fra 2022. Uret er i meget flot stand.

Det nyeste Tudor BB 58 i bronze, som blev introduceret i 2021. Uret deler DNA med vintage Tudor/Rolex Submarinere i et design der er både moderne, men alligevel også med en del referencer til de gamle klassikere. Navnligt den store optræks krone (Big Crown) og en kasse, som måler 39mm, med flotte facetter på hornene og Satin Finish på oversiden af hornene, hylder de gamle klassikere på en fin måde. Kassen er produceret i bronze, som patinere alt efter brug.

Skiven har en flot matbrun farve med 3-6-9 timemarkeringer. Uret er naturligvis med Snowflake visere.

Uret sidder monteret på en rivet lænke, som ligeldes er fremstillet i bronze. Lænken byder på Tudors nye “T-fit” system, som tilbyder justering i 5 positioner på op til 8 mm.

Uret er automatisk og kører på et in-house Cal. MT5400 værk, der har en gangreserve på ca. 70 timer.

Dette Tudor Bronnze fremstår med en begyndende patinering.

Kommer med bokse, papirer, rem, certifikat.

Med til dette ur medfølger MMwatches ”Kvalitet og ægthedsbevis”. Gennem vores grundige gennemgang af uret, fastslår vi at uret er 100% originalt. Urets mekaniske tilstand er testet og lever op til vores kvalitetskrav. Målingerne kan ses i det medfølgende bevis.